Jag kom i säng jättesent i går men det var inte alltför svårt att ta sig upp i morse. Jag vaknade till och med före klockan. Inte det bästa kanske att det inte blev så lång sömn men jag laddade kaffebryggaren och gjorde äggmjölk på det så jag stod mig hela dagen. Jag snålade och tog med vatten till fikat och köpte bara en bulle för 5:-. Bättre då att kunna köpa med mig något för dom pengarna istället. Det var rena himmelriket jag kom till på mässan. Jag visste inte i vilken ända jag skulle börja i så det blev ett snabbt varv runt innan min shoppingrunda började. Oj, oj, oj!

Jag hade kameran med mig men den glömde jag helt bort att använda. Jag vet inte hur många varv det blev men vi var där i nästan fyra timmar. Och jag satt väl ner och fikade en kvart tror jag. Jag kände knappt hur ont jag hade i ryggen efter ett tag. Jag hann inte stelna till i lederna heller utan kunde undersöka varje bord och hylla uppifrån och ner. Om ni bara visste vad jag tittat, klämt och känt på allting som fanns där. Jag köpte flera fina stämplar till värsta reapriset, tuffa hattnålar, ett helt set brads för 10:-, lim och fästkuddar till rena rånarpriserna, tre flaskor glitterlim för 20:- styck istället för 36:- som dom brukar kosta, 27 st. underbara enfärgade papper i nio olika färger för 3:- styck. Om jag stansar ut 3 alfabet och lyckas sälja dom för 9:- skulle jag tjäna 6:- per papper. 

Och tack vare er så kunde jag även köpa två saker som jag velat ha väldigt länge. Det första är stansar till min stansmaskin i form av svirvlar eller vad det kallas. Alltså lite snirklar man använder att dekorera med. Nu visar jag bara hur dom ser ut i enfärgat papper, men det blir snyggt om man använder mönstrat papper.

 

Det andra är något jag suktat efter länge. Jag har sett den förut och den kostar 399:-. Det är väldigt mycket pengar för en sak bara. Jag fick dock en favorit av alla säljare som var där och hos henne hittade jag denna stans för 225:-. Det var liksom inte mycket att tveka över.

Jag är så otroligt glad över att ni bidragit till att jag fått en helt otroligt rolig dag och har kunnat köpa med mig saker som jag verkligen önskat mig. Utan er hade jag inte haft råd med dessa saker. Stansen som jag fyndade för nästan halva priset stansar ut remsor i olika former som man rullar runt en spets och sedan viker ut som kronblad. Man kan göra jättefina blommor och använda olika färger på pappret. Jag provade först med ett ljusblått papper för att komma på hur man skulle göra. Det andra försöket resulterade faktiskt i en blomma som inte såg så tokig ut. Med lite övning kan jag nog sälja sådana blommor också.

Den i asken visar hur dom ska se ut

Fina va?

När jag skulle kliva ur bilen här hemma var jag så stel att jag fick hjälpa till med händerna att lyfta ur första benet. När jag stapplat upp för trappen var jag helt slut och hade sååå ont i ryggen. Lotta sa innan jag klev ur bilen: moffe och soffan. Och så blev det. Ett gäng morfintabletter och sedan sova ett par timmar i soffan. Och för ett tag sedan då så provade jag att göra blommor.

Klockan är snart halv tre och jag är inne i någon slags andra andning nu så det är väl dags att stappla i säng antar jag. Jag vill bara säga till er där ute som gjorde denna dag möjlig: TUSEN TACK! Jag hoppas jag får möjlighet att återgälda detta någon gång. Tack och bock för i dag, återkommer med mer i morgon.

God natt