Mitt kök ser ut som om det varit med om ett världskrig. Ingen diskmaskin som fungerat sen i söndags och ingen gillar att diska...

Jag flydde hemifrån i förmiddags för att skaffa mig ännu mer jobb. Köpte blommor till balkongen som jag tänkte plantera i helgen då det ska vara fint väder.

N har dock lovat att hjälpa mig med disken och jag hoppas att det blir så för det är inte mycket rent porslin kvar i skåpen nu.

Efter ha sovit middag flydde jag än en gång hemifrån, denna gången till Källan. Eftersom det fanns hur mycket lasagne som helst kvar i kylen behövde jag inte heller gå hem och laga middag till barnen. Disken stod dock fortfarande kvar när jag kom hem och såvida ingen som älskar att diska har vägarna förbi här i morgon MÅSTE jag diska. Jag och N bestämde att vi kör ett race och gör så mycket vi bara orkar. Och sedan flyr vi hemmet igen. Hon med pizzapengar till en kompis och jag till Källan för fredagsmiddag. R har redan "rymt" till Skokloster.

Hoppas bara att jag orkar med att gräva fram baden baden-stolen uppe på vinden så jag sedan kan sitta på balkongen och njuta av sommarvärmen resten av helgen. Och så sakteligen få blommorna i jorden också.

Nu tänkte jag förtränga allt vad disk heter, ställa dit lite extra eftersom jag nyss åt lite fil och lägga mig och sova.

God natt