Jag är inte riktigt vän än med denna blogg. Försökte lägga ut några bilder men när 3:e bilden skulle laddas upp försvann allt. Jag gör ETT försök till i dag och funkar inte det tar jag det i morgon.

Jag klev upp sent i dag också och förflyttade mig bara ut till balkongen och min solsäng. Det var mest moln i dag och inte så mycket sol så jag behöll morgonrocken på och tog en filt till det.

 

 

 

Besök av Hilda

Middagen i dag blev inte någon gourmetmiddag direkt, makaroner och köttbullar. Sonen R blev dock glad och tyckte vi kunde äta det oftare. Dottern N tog bara makaroner. Hoppas att jag orkar laga lite bättre mat i morgon.

Det ha varit en ganska händelselös dag i dag. Kämpar på med min bok, Djävulen i den vita staden, en bok om ett verkligt brott. Världsutställningen i Chicago 1893 slog alla rekord, störst, bäst och vackrast. Två män kom att förknippas med den. Den ene var arkitekt och den andre seriemördare. Tycker det är intressant att läsa om verkliga brott. Den här boken är dock fylld med mycket fakta och många namn att komma ihåg så läsningen går lite trögt nu. Fick mail från bibblan i dag att en kokbok jag reserverat har kommit in. Ska hämta den i morgon och baka något av recepten. Blir det bra lägger jag upp receptet här.

Klockan är som vanligt mycket och det är dax att fälla ner sängen.