Jag tog en ordentlig sovmorgon i dag då det var svårt att kliva upp. Jag hade en sådan där härlig dröm som man inte vill vakna ifrån men jag blev ändå tvungen att kliva upp till slut. Min tanke i dag var att ta det lugnt och det har jag gjort mer eller mindre. Jag har gjort lite småsaker tänkte jag skriva, men bara en sådan sak som att tömma kattlådan knäcker nästan ryggen. Disken har hamnat i diskmaskinen och jag har börjat torka av skåpluckorna i köket. Jag har även fortsatt att sortera mina scrapsaker jag fått. Det är lite pyssel att få allt i rätt ask. Jag skulle behöva ett par skokartonger till och jag ska höra med skoaffären nästa vecka.

Det blev ändå så att jag fick åka hemifrån. Lotta behövde låna bilen för att åka till akuten och jag for först till Ica för att köpa kattmat innan jag for till henne. Vi åkte sedan tillbaka till mig där jag blev avsläppt. Så mycket mer har det inte blivit i dag utan det har mest blivit soffan. Jag mår ju så illa när jag äter och jag skulle helst låta bli, men det går ju inte. Samtidigt var jag så himla hungrig och lyckades klämma i mig en hel portionsform med fiskgratäng. Men jösses vad den for runt i magen innan det lugnade ner sig. Det var riktigt frestande att stoppa fingrarna i halsen men att kräkas är ingen höjdare. Det går nog 10 år mellan gångerna jag är magsjuk tack och lov.

Det finns inte så mycket mer att berätta om dagen så jag tänkte komma i säng i hyfsad tid i dag. Jag har ett par mail att svara på men det blir i morgon. Sov gott alla ni därute.

God natt