På grund av kortisonet somnar jag gärna lite senare på natten nu. Jag borde alltså ligga i sängen nu.

Men då jag har så mycket att skriva om nu, med behandlingar och så, så skriver jag mer i morgon igen. R har varit sjuk sedan helgen med enorm hosta, hög feber och halsont. Jag känner själv i dag att jag börjar bli irriterad i halsen.

Skulle inte förvåna mig ett dugg om jag är sjuk jag också när jag vaknar i morgon.

Men era fina kommentarer gör att jag blir så glad, och glädje, även om det inte botar så ger det en styrka. 

Glädje får jag också av mina vänner Sosso och Jennifer. Sosso vet ni ju vem det är. Jennifer är en ny vän som jag har kommit att gilla mycket. Förr träffades jag, Sosso och ett par till för att titta på film, ibland äta middag tillsammans och ibland bara fikade vi. Till slut var det bara Sosso och jag kvar och då rann det lätt ur sanden och våra filmkvällar blev inte av.

Nu är vi dock på banan igen och vi tänkte vara hos mig på lördag. Det gäller att passa på att vara hos mig nu när hemtjänsten varit här och städat i dag. Sosso och Jennifer bor i samma port några hundra meter bort bara. Men det är ändå skönt att slippa gå ut i regnrusket efter en trevlig kväll.

Nu ska jag ta en sista halstablett och sedan krypa till kojs i min renbäddade säng. Så skönt!

God natt