I dag klev jag upp redan vid nio och det är alltid lika skönt att komma upp tidigt. Jag hade inte varit uppe så länge förrän R kom upp och la sig i min säng. Han har haft feber i dag och var först alldeles het. När han tagit en Alvedon började han att svettas och frös så han tog både täcke och filtar om sig. Så har det gått upp och ner i dag. Fötterna är bättre och han går på tårna när han inte använder kryckorna.

Jag har börjat på ett födelsedagskort till N´s pojkvän som snart fyller år. Jag fick sitta i omgångar vid bordet då jag fortfarande har så förbaskat ont i ryggen. Jag hoppas att jag hinner göra klart det i morgon. Nu ligger det på tork så jag inte kladdar ut glitterlimmet jag använt.

Jag har verkligen varit duktig i dag och lagt upp alla Traderaauktioner. Nu är det bara att hoppas att det blir sålt för jag behöver verkligen pengarna. Jag betalade räkningarna i dag och fick ringa i fredags för att få anstånd med ett par av dom. Jag brukar inte köpa så mycket mer onödigt än scrapsaker och det gjorde jag ju på mässan så det är inget jag behöver köpa. Men det är svårt att klara sig på två tusen mindre varje månad.

Jag har fått skriva en ny överklagan som måste lämnas i morgon. Det var i och för sig bra för nu har jag skrivit den mer detaljerat. Inte för jag tror att det hjälper. N´s studiemedel kan jag gå med på att jag och hennes pappa får räkna hälften var som inkomst men inte R´s studiemedel. Men jag kommer att driva frågan så långt det bara går. Bilskatten på tusenlappen var jag tvungen att betala denna månad annars hade det varit lite mer i plånboken. Och det extra studiemedlet gick ju inte att söka. Men det är väl bara att bita ihop och äta på naglarna när kylen blir tom. Nu gnäller jag bara känner jag och det är inte min stil. Jag har ett hem och mat i frysen så på ett eller annat sätt löser det sig. I värsta fall går det att gå till kyrkan och få matpengar så svälta behöver vi inte. Det är bara så trist att inte ha några kronor över.

Under morgondagen har jag flera saker att göra så jag ska väl ta och gå till sängs nu. Måste bara jaga bort R från min säng.

God natt