Datorn bråkade med mig i går kväll och trots att jag skrev inlägget TVÅ gånger så ville inte datorn vara med. Så här kommer gårdagen.

Redan tidigt på morgonen började åskan låta och fortsatte så under dagen. Regnade ordentligt gjorde det också. Stockholm hade tydligen stora broblem med översvämmningar på flera ställen. Tråkigt för dom som for till stan för Pridefestivalen. Jag hoppas att det blir sol på lördag när tåget ska gå. Blir det lika regningt som i dag stannar jag nog hemma. Håller dock tummrna för sol på lördag.

Brevbäraren ringde på dörren i dag. Med sig hade han ett paket med tre tetrapack Mjau kattmat. Jag fick även checkar värda 320:- som jag nog köper mer Mjau för. Det var inget fel på maten utan det var så att mina katter inte tål den. Jag har en vän som har katt och hon kan ju få det nu när jag vet att det är okej. Helst skulle jag vilja barf:a katterna men jag har inte riktigt ork tll det. Barf betyder att man ger katten (eller hunden) färsk rå mat anpassad för katten. Rått kött alltså. Nu är det inte så enkelt att man bara ger katten en bit kött utan dom måste ha en viss mängd ben (typ kycklingvingar) för att må bra. Ma får inte ge dom för mycket lever heller. Det är lite mer jobb än att bara hälla upp mat på ett fat. Alla katter skulle dock må bättre på den maten än det spannmålsrika torrfoder som många katter får. Hur många vilda katter äter grönsaker och ris? Ingen, dom äter lite gräs bara för att rensa magen.

Det blev inga kuvert gjorda i dag. Däremot gjorde jag mallar på två små kuvert. Ska prova att göra några i morgon.

Jag tog mig i kragen i går och lyckades faktiskt städa en del. Köket är i ordning. Badrummet likaså. Avbokade böckerna i mina två bokklubbar. Sorterade papper och mina veckotidningar. Dom kommer att avnjutas i morgon i soffan om vädret är lika tråkigt. Jag hade tänkt måla naglarna på både händer och fötter men hann inte med det så det hamnar på morgondagens lista.

Jag gjorde äntligen glass men det blev inget bra. Först lät maskinen otroligt illa men det lade sig efter en stund. Det visade sig att den då hade stannat och glassen hade frusit fast på sidorna. Jag tror jag köpt en för billig "skräpglassmaskin" och ska prova att göra glass utan den nästa gång. Det ska ju funka bra har jag hört.

Jag kom i säng i hyfsad tid i går och är faktiskt uppe i lika hyfsad tid så jag önskar er alla:

God morgon