Jag sover fortfarande ganska bra på nätterna nu och det är så skönt. I dag var det dax för hemtjänsten att komma och städa så jag förberedde mig för dem. Nu är det bara lite småsaker kvar som jag ska hitta plats för. R har äntligen börjat att röja i sitt rum och jag ska rensa i garderoberna som står där och då kommer det finnas plats för mina saker också.

Sen har jag en hög med byxor som ska läggas upp eller sys in. Jag fick ju tre par jeans från Sosso när hon rensade sin garderob och sen hade jag några andra byxor sen tidigare. Än känns det inte som att byxorna är någon panik att fixa då det är så varmt. Men hux flux är hösten här. Inget jag vill tänka på dock.

Jag fyndade rejält i dag. Jag var på Källan i dag och där har en tjej i min ålder, som heter Jennifer, börjat. Hon är jättetrevlig och lätt att umgås med. Hon skulle till biblioteket och Lindex så jag gjorde henne sällskap. På biblioteket hittade jag Mons Kallentoft´s senaste bok Den femte årstiden. Har läst hans tidigare böcker och gillar dem. På Lindex tittade jag mest och hade väl inte någon tanke på att köpa något. Jennifer hittade inte vad hon sökte och vi började gå mot utgången. Jag har ju en del schalar och behövde inte någon ny, men vände ändå tillbaka bara för att kolla lite snabbt. Hittade dessa "buffar" och blev jätteglad. Har bara en sådan och den är rätt färgglad och passar inte till alla kläder. Dessa var jättefina och var nedsänkta till 10:- styck. Och sedan kunde man ta två och betala för en. Det blev fyra stycken för totalt 20:-. Den fanns bara i en färg, men det gör inget för nu när det är så varmt och svettigt är det skönt att ha något att byta med och jag behöver inte tvätta upp dem direkt. Funderar faktiskt på att gå tillbaka i morgon och se om de har några kvar.


Fina va?

Tillbaka på Källan åt jag äppelpaj med glass. Gott men ganska mäktigt. Började läsa boken jag lånat men blev så trött att jag var tvungen att "blunda" lite. Har fått mer ont i ryggen så jag gick hem tidigt. Jag har ju fixat och donat lite nu när jag blivit piggare och det är väl det som tagit ut sin rätt. Nu är det ju fint och rent här hemma, så jag ska nog bara ta det lugnt i helgen. Tänkte äta fredagsmiddag på Källan i morgon. Ska ringa min vän Marie i morgon och bestämma någon dag då vi kan ses så jag får hälsa på hennes nya bebis Felix. Jag har köpt en body i present till honom.

Nu ska jag bara läsa några bloggar jag följer och sedan gå och lägga mig. 

God natt