Dagen började inte så bra i dag. Min sömnmedicin är slut och jag har glömt att ordna ny. Sov alltså väldigt dåligt i natt. Jag har sovit i omgångar i dag och vattengymnastiken fick jag hoppa över i dag också. Scrapkursen likaså. Trodde inte jag skulle orka mig ut över huvud taget i dag.

Så fin solnedgång i dag. Det var mycket vackrare än vad bilden visar.

Middag i dag blev någon påse med färdig gryta på ris, kyckling och diverse grönsaker. N´s betyg blev nja, R´s blev jättegott och själv hamnade jag mitt emellan. Efter middagen tog jag mig i kragen och åkte till Källan för en fika och lite socialt liv. Blev kvar där ett par timmar faktiskt. Det blev aldrig någon scrapkurs då ledaren var sjuk. Får se om det blir något nästa tisdag. Jag hämtade även ut mitt senaste fynd från Tradera. Fem tidningar, massor av stickers och MASSOR av pärlor. Jag räknade lågt på vad jag skulle betalt om jag köpt allt nytt. Och hamnade på ca. 675:-. Med frakt betalade jag 112:-. Bara en tidning kostar 59:- och då hade pengarna räckt till två tidningar.

Se så mycket jag fick för pengarna

Så fort jag mår lite bättre ska jag göra ett julkort och auktionera ut här i bloggen. Allt efter er önskan. Så det återkommer jag till. Kvällen har varit lugn och trots att jag sovit så mycket i dag är jag trött. Det var dock jätteskönt att komma ut i dag. En kvinna som jobbar på Ica´s tobaksdisk, där jag hämtar ut mina paket, berättade att hon läst om mig i tidningen. Undrar hur många det är i Bålsta som läst artikeln. Ska höra av mig till Birgitta, reportern, snart och höra om och när nästa artikel kommer. Så mycket mer än så här blir det inte i dag. Och jag tar emot era kramar och mår gott av det. Alla goa ni, jag önskar er en riktigt:

God natt