Det blev tyvärr inget inlägg i går. Normalt sitter jag ju uppe och ugglar till både två och tre på nätterna. I går kom ett sömntåg vid halv tolv och jag var inte sen att hoppa på. Jag var så snabb i säng att jag glömde borsta tänderna. Fast jag hade inte mycket för det. Somnade efter en halvtimme ungefär och sov i två timmar. Vaknade och kunde inte alls somna om. Minns att jag kollade på klockan vid halv sju i morse och sedan sov jag väl en timme till. Gick upp en stund. La mig och sov någon timme till. Gick upp. Och så där håller det på. Jag har inte sovit sammanhängande en enda natt sen jag vet inte när. Och detta gör mig tokig. Och ännu tröttare naturligtvis. Jag har fått 20 st till starkare sömnmedicin men inte hjälper det. Har DU något bra tips att dela med dig av?

I går firade jag att M fyllde 24 år. Passade lilla Ärtan då de var på ett kompletterande ultraljud på dagen. Allt var som det skulle och lilla Charlie beräknas komma den 12:e december. Är så stolt över min äldsta son! Och över R och N också naturligtvis. M kommer att bli en bra mamma och M en bra pappa. Jag var ju på loppis för ett tag sedan och hittade en resesäng i jättefint skick för 150:- och den fick de i går. Presenterna uppskattades också.

I dag blev det ytterligare en födelsedag att fira då min goda vän Janek fyllde år. Han hade bakat en jättegod tårta som jag inte minns namnet på. Firade honom på Källan. Även han blev glad för sin present.

Innan jag gick till Källan behövde jag köpa ett fodral till min nya leksak jag lovade att berätta om. Alla (nästan) har ju Iphone eller andra liknande mobiler. Jag tyckte mig inte behöva en sådan och tyckte att de kostade för mycket. Jag har dock lyckats spara lite pengar och har sålt ett par saker, så jag slog till på en Samsung Galaxy Mini då den var nedsatt till 999:-. Mycket pengar men jag unnar ju mig inte mycket i vanliga fall så jag tyckte jag var värd den. Med den har jag ju tillgång till nätet vilket gör att jag inte är helt beroende av datorn. Nu hade jag inte tänkt hamna på sjukhus eller så men OM så skulle hända, kan jag ju hålla kontakt med omvärlden på ett annat sätt. Och när jag lärt mig mer om hur den fungerar kan jag ju faktiskt blogga med den. Kanske blir det till och med lite mer uppdateringar här?

Att fynda saker är väl lite min specialitet men i dag hände det utan att jag visste det. Hemtex skyltade som vanligt om rea och jag gick in mest för att titta. Jag har länge sökt efter kuddfodral till soffkuddarna utan att hitta något i rätt storlek 50x60 cm. Hittade örngott med brodyr och volanger och de var jättefina. 79:- styck. Svindyrt! Men va tusan, det fick väl kosta då när jag äntligen hittat något i rätt storlek som jag gillade. Men när jag skulle betala visade det sig att de var nedsänkta till 19:- styck. Har man tur eller? Ska stryka dem bara så ska jag lägga ut en bild på dem.

Nu är klockan halv tre och jag MÅSTE gå och lägga mig trots att John Blund inte behagat visa sig.

God natt