Jag var laddad till tusen i dag när jag gick till centrum och Håbo festdag. Att ta bilen var inte att tänka på då det inte går att hitta parkeringsplats. Vi vandrade runt lite och jag besökte montern där min värd Håbohus höll till och svarade på en massa svåra frågor där det mest blev gissningar. Vinsten är en fri hyra. Det är nog inte någon idé att hålla tummarna åt mig men man måste satsa för att vinna. Man fick också fylla i om man tyckte dom kunde förbättra sig och då skrev jag: Gratis hyra. Nä, ni är bäst ändå. Jag tycker dom är bra som hyresvärdar och bor nog kvar här tills jag dör. Så blev det då dax för Timotej.

Timotej tack för den fina bilden

Sen kom min favorit som är så snygg. Önskar jag var 20 år yngre...

Darin Sååå snygg och sjunger bra dessutom

Önskar jag vore 20 år yngre (inte för det skulle hjälpa så mycket)

Medan Darin spelade så slog vi oss ner för en välbehövlig fika. Det blev kaffe med tiramisu (stavning?). Mycket gott.

Bra priser på det nyinvigda kafet. Och gott!

Gunnar Patrik och Lotta

Efter fikat fortsatte vi att strosa runt lite och jag köpte mig en buff att ha på huvudet nästa gång jag tappar håret. Bild kommer nog i morgon. Jag fyndade även strumpor till mig och R. R fick tre par gråa med ränder för 10:-. Själv fick jag tre par gula strumpor för 10:-. Superfynd!

Gula strumpor till mig som vill ha färg.

En pytteliten rackare som smakade över förväntan och mättade bra 10:-

Jag hittade en så fin väska på marknaden men kunde hålla stången, så det blev ingen denna gång. Vi traskade lite fram och tillbaka och kollade på en del saker men det blev ingen shopping mer utan vi gick hem till var och en för att vila och göra sig ordning inför pub-besöket.

Jag var nu lagom mör när jag kom hem men kännde mig ändå taggad för kvällen. Sminkade mig med hela kitet men fick ta bort allt och börja om från början när maskaran rann hej vilt. Mina ögonfransar var förut tjocka och fina men har inte återhämtat sig då jag tappade dom vid en cellgiftsbehandling. Nu är dom korta och glesa och jag har insett att det är ingen idé att måla dom och ögonskugga och kajal räcker långt. Kände mig riktigt fin i dag och det märktes då ett par stycken raggade på mig. Inget hände dock med den jag hade kunnat besvara en flört med. Fick en kram i alla fall. Träffade goda vännen Terje och honom fick jag många goa kramar av. Han skulle jag nog kunna bli kär i men han är bög så det skulle inte bli besvarat. Jag har börjat längta efter kärleken igen. Vad säger man till ett ev. blivande offer? Jo, du, jag kanske dör snart. Eller ska man hålla tyst och inte säga nåt? Så blir det som en överraskning sen. Jo, du, jag glömde bort att jag kanske dör snart. Tips där tack. Jag är annars brutalt ärlig med min sjuktom och att jag kanske inte har så lång tid kvar. Jag tog nu bilen och ställde den utanför "Biffen" och gick till Lotta och Gunnar där vi och några till startade kvällen. Mycket snack och mycket skratt. Det blev sedan dax att gå till "Biffen" och jag beställde en god alkoholfri drink som smakade mycket bra.

Jag i baren

  Gunnar och söta Patrik 

Goa Lotta och jag

Mycket skratt och mycket kramar blev det.  Det är över ett år sedan jag var ut på lokala puben för jag har inte orkat helt enkelt. Vi har pratat om en kryssning och det vore perfekt för man behöver inte ta sig hem en sen kväll. 

Vad vore väl en kväll på slottet... 

Säkert inte alls rika rolig som jag har haft det i dag.  Tusen tack alla mina vänner och ni som inte hunnit bli mina vänner än. Jag fick ta mig i alla kragar jag hade i dag och det lyckades över all förväntan. Jag har haft en underbar dag med mycket skratt. Det börjar nu bli morgon och jag ska gå och lägga mig.  Hur jag kommer må i morgon är en helt annan historia....    

Tack mina vänner för en underbar dag och massor av kramar till er! 

God natt