Jag var för trött för att förbereda för hemtjänsten i går så det fick bli ett ordentligt ryck i dag i stället. Jag tycker det ser bedrövligt ut här hemma men dom har ju sett ett antal hem och tycker jag har bra ordning på saker och ting eftersom jag bor på en sådan liten yta. Vi är ju tre stycken på 53,5 kvadrat så det är ju onekligen lite trångt. Det skulle dock kosta ca. 2.500:- mer per månad för en trea och det är det inte värt. Och lägenheten blir ju lagom när barnen flyttar hemifrån vilket inte dröjer allt för många år. Hemtjänsten brukar komma klockan ett eller strax efter men i dag plingade dom på vid halv ett. Jag satt som bäst i morgonrocken och väntade på att sluta svettas så jag kunde klä mig när dom kom. Det tar alltid en stund innan jag blir som vanligt när jag ansträngt mig men det var bara att klä sig och sedan satt jag i soffan och torkade svetten med en handduk. Nu är det dock nyskurat här hemma och det är alltid lika skönt att duscha när badkaret och resten av badrummet är rent.

När jag klätt på mig tog jag bilen till centrum och gick först på bibliotekt och hämtade en bok jag reserverat, Sabina och draken av Sara Natt och Dag. Jag har en lillebror som heter Tobias och vi har tyvärr tappat kontakten på sista tiden. Han är tillsammans med Sabinas lillasyster och det fanns en bild på deras son längst bak i boken. Något annat som är lite lustigt är att Urban, som är fotograf och har fotat till boken, är gift med min förra chef Marianne. Världen är bra liten ibland. Läs gärna boken. 

Om du köper den tror jag en del av pengarna går till hennes döttrar

Brorson Melvin han är lik sin far Tobias

På väg till Källan hittade jag Lotta på nya fiket och jag satte mig en stund och pratade. Hon fick även tillbaka pengarna jag lånat av henne. Tusen tack för lånet. Trodde jag skulle hitta Sosso på Källan men hon hade hunnit gå hem. Jag har sålt ett armband på Tradera och jag skulle ha postat det i tisdags, men jag har ju inte orkat gå ut så det blev postat först i dag. Det är ett armband med berlocker och jag stoppade ner en extra berlock i paketet eftersom jag postade det så sent. Får hoppas att jag får ett bra betyg ändå.

Vi skulle ju äta pizza i dag och jag hade lovat både läsk och godis så jag åkte till Lidl för att handla. Dom har bra korvar så det blev några sådana. Hittade jeans för 99:- styck. Det går ju inte att prova där så jag frågade om jag kunde lämna tillbaka dom om dom inte passade och  var okej. Nu satt dom alldeles perfekt så dom åker in i garderoben.

Ett par svarta och ett par blå

Jag är ju i stort behov av en ny kudde och ska köpa en nästa gång jag åker till Ikea för dom har en kudde som är tjock och fast och det passar mig som oftast sover på sidan. Nu hittade jag en sådan där kudde som är formad efter nacken för 69:- så jag köpte en sådan och ska prova den i kväll. Om inte annat är det skönt att kunna byta kudde på morgonen.

Hoppas den är skön att sova på

Det blev pizza till middag i dag. Det är så skönt att slippa laga mat ibland, även om inte pizza är det bästa. Ibland bara måste man få svulla lite. Nu fick jag bara i mig en halv barnpizza men R blir bara glad då han kan ta resterna till frukost i morgon. När jag åt strikt LCHF åt jag ofta middagsrester till frukost. Man är så itutad att man ska äta gröt, fil eller mackor till frukost, men "mat" funkar perfekt til frukost och man håller sig mätt en längre tid. Ägg och bacon är en bra frukost. Eller äggmjölk. Nu tar jag ofta med mig äggmjölk när jag går till Källan och det blir en perfekt lunch samtidigt som man fikar. 2 i 1 så att säga.

Jag ska börja med ett födelsedagskort i morgon. Har helgen på mig innan det ska vara klart. Eventuellt ska jag träffa Lotta i helgen och scrappa lite. Mina pennor som jag beställde förut kom ju för någon vecka sedan och det paketet ska jag hämta på Ica i morgon. Jag beställde även lite andra saker och det ska bli kul att testa dom sakerna, bl.a. en kuvertmall. Sen har jag ju mina "fikapengar" jag fick av syrran så det blir nog en fika på nya caféet i centum i helgen. R ska på återbesök på vårdcentralen i morgon eftrmiddag, annars har jag inget speciellt inbokat. Glömde bort naglarna i dag så det kanske blir gjort i morgon. Så ska jag ringa min goa vän Agneta som bjöd in sig själv till mig. Självklart är du välkommen nästa vecka. Jag far och handlar med boendestödet på måndag, men sen passar vilken dag som helst bra.

Nu börjar det bli sent så jag ska krypa till kojs nu. Så alla goa vänner:

God natt