Det blev som väntat dåligt med sömn i natt. Vid sjutiden gav jag upp och klev ur sängen. Var uppe en stund men la mig igen och sov en timme till, tills klockan var nio. Var faktiskt ganska pigg under dagen men beslöt mig ändå för att hoppa över vattengymnastiken. Den skulle bara göra mig ännu tröttare så det fick vara. Gick till Källan vid tre för scrapkursen. Eftersom jag inte hade bilen orkade jag inte släpa med mig något av mina egna saker. Kallt som tusan var det ute också, så jag var glad att jag tog en mössa på mig. Har hört att vissa delar av Sverige har snöstorm och många bilolyckor har hänt. Här i Bålsta har det dock bara blåst lite och inte mycket snö har kommit. Men stormen lär väl komma till i morgon kan jag gissa. Vid halv fem gick jag från Källan en stund för att följa med R till läkaren.

 

I väntrummet. R vill inte vara med på bild

Och glädjande nog kunde vi berätta att han mår mycket bättre och har lagt på sig några kilon. Även om vissa dagar är dåliga börjar de bra dagarna överväga och det är jätteskönt. Det är verkligen svårt att stå bredvid och se sina barn må dåligt. Nu har ju jag egen erfarenhet och vi har pratat mycket med varandra och jag har kunnat förstå hur han mår. Det är annars omöjligt att förstå hur den som är deprimerad mår. Att det inte bara är att ta sig i kragen och skärpa sig. Vi har på min sida av släkten tyvärr en större känslighet för att råka ut för en depression och det är inte mycket att göra åt det. Mer än att vara uppmärksam på hur man mår.

När vi varit på läkarbesöket gick jag förbi Ica och hämtade ett paket. Det var tre tomtar jag köpt på Tradera. Nu hade hon som skickade paketet inte slagit in dem ordentligt utan den största tomten var trasig. Det var inga stora pengar, 43:- bara, men jag har mailat säljaren och hoppas på att hon betalar tillbaka några kronor.

Vill ha många tomtar i år

När jag hämtat paketet och var på väg ut genom svängdörrarna hittade jag något på golvet. Någon hade varit slarvig och tappat en femtiolapp. Den åkte rakt ner i min plånbok.

Turpengar

Nu är bara frågan vad jag ska göra med femtiolappen. Ska jag spara den eller ska jag köpa mig en lott i morgon? Jag har inte kunnat betala muggarna jag vann på Tradera i helgen för jag lånade ut mina födelsedagspengar till R med löfte om att få tillbaka dem i går. Nu kan jag inte få dem förrän på torsdag. Jag mailade säljaren av muggarna och frågade om jag kunde vänta med att betala muggarna tills på torsdag, men det var hon inte så pigg på. Efter att ha lovat att fixa pengar på något sätt och betala i morgon lovade hon att hålla muggarna till mig. Gav henne till och med adressen till bloggen så hon skulle förstå vart mina sista pengar tagit vägen och att jag inte skulle lura henne. Muggarna har slutat att tillverkas och de går ju inte att köpa i affären längre. Därför blev jag så glad när jag hittade dem på Tradera. Jag har gjort många affärer på Tradera och har inte ett enda dåligt omdöme och jag vill inte ha några heller. Men folk blir blåsta ibland och säljaren trodde nog att jag inte skulle betala för mig. Tjejen jag köpte mattan av för ett tag sedan blev lurad. Eller hennes tioåriga dotter. Hon hade sparat ihop 700:- och köpt sin första mobiltelefon. Hon betalade men ingen telefon kom. Sen började de dåliga omdömena av säljaren trilla in. Han blåste många andra också. Man ska se upp när man köper lite dyrare saker och speciellt elektronik på Tradera. Själv har jag aldrig blivit lurad. Jag har vunnit auktioner där säljaren inte hört av sig men jag hann aldrig betala något. Jag tror nog att jag är lite känslig nu för jag blev jätteledsen över det här med muggarna. Dels så vill jag ju så gärna ha dem. Sen att säljaren trodde att jag inte skulle betala för mig. Men det löser sig på något sätt i morgon. Jag får ringa Lotta och höra om jag får låna pengar av henne. Hon brukar kunna låna mig några hundralappar ibland så det löser sig.

I morgon lär väl den berömda tröttheten slå till kan jag tänka mig. Det blir några dagar i soffan nu, men så blir det alltid efter en behandling. Ni såg ju i förra inlägget det röda gift de pumpar i mig så det är väl inte så konstigt. Klockan är nu mycket och jag ska gå och göra mig i ordning för sängen. Håller tummarna för att jag sover bättre i natt. Maja har nämligen börjat löpa. Igen! Och det är inga sköna ljud som kommer ur hennes strupe. Det låter mest som att jag misshandlar henne. Och nu är ju tratten, M´s katt, kastrerad så detta löp är ju helt meningslöst. Jag hoppas att ni får en skön sömn och jag önskar er en:

God natt