Det blev en tuff start på dagen i dag. Sosso ringde medan jag fortfarande låg och drog mig i sängen. När vi pratat en kort stund reste jag mig ur sängen och blicken föll på balkongen. Och vad tror ni jag såg där? Jo frysen med vidöppen dörr! Det var bara att avsluta samtalet och gå ut på balkongen och inspektera det jag trodde var en massa förstörda varor. Frysen var fullpackad med varor och det var nog räddningen för i princip allt var forfarande fruset. Min kycklingbuljong och blomkål hade tinat samt ett paket Stinas kyckling var halvtinat och fick bli dagen middag. Boven i dramat var R som gick i frysen i går kväll för att leta glass. En anledning till att det inte hade tinat var att det hade bildats mycket snö och is som höll kylan. Det blev dock för tungt för mig att fixa allt och jag körde upp honom ur sängen så han fick hjälpa mig att få ordning på allt. Resutatet blev en avfrostad och ren frys med lite bättre ordning i. Hade dock ordentligt ont i ryggen sen.

Gick sedan och lämnade min månatliga ansökan till sos. Normalt brukar jag lämna den tidigare i månaden men jag har väntat och väntat på elräkningen för man måste bifoga räkningarna med ansökan. Jag ringde upp elbolaget för att höra vad räkningen tagit vägen och då sade hon att jag har kvartalsbetalning. Nä nä, sa jag, det har jag absolut inte och förklarade varför. När hon kollat lite i datorn såg hon att jag hade förläng mitt atal med dom i mars och då hade det blivit fel och dom hade missat att jag ville ha räkningen varje månad. Nu blir det dubbel räkning nästa månad och ingen denna månad men sen ska den komma varje månad. Hoppas bara att det funkar för sos och att det inte blir något strul. När jag lämnat ansökan gick jag till Källan och fikade där. Lotta kom förbi som hastigast och gav mig pengar som jag får låna av henne tills på måndag när jag får pengar. Jag borde ju absolut inte handla kläder när jag inte har pengar kvar men Go West hade utförsäljning på en del klänningar och det var halva priset.

En lila lite tung klänning. Mycket skön att ha på sig

Jag skulle bara ha den lila klänningen men den här kommer garaterat bli en favorit

I dag plingade M på dörren och han hade med sig en bit sladd så jag fick äntligen upp lampan. Den blev klart bättre än den billiga Ikealampan jag köpte bara för att ha något. Tack M! Bättre sent än aldrig.

Ett gammalt Traderafynd 37:-

Jag lovade en bild på N´s 1:- klänning:

Den har band i sidorna som man knyter bak. Ett riktigt fynd!

Jag hoppas kunna hämta ut min Epic i morgon för nu skulle jag verkligen behöva tjäna lite pengar. Färgat papper har jag så det är bara att sätta igång.

Jag avslutar i dag med några passande ord:

Framgång är att få det man vill ha.

Lycka är att vilja ha det man får.

 

God natt