Jag har tillbringat hela dagen hemma i dag. Hade tänkt gå till Källan ett tag. men orkade inte göra mig i ordning och klä mig. Det blev soffan i morgonrock nästan hela dagen istället. Brevbäraren ringde på dörren i dag också. Väntade inget paket nu heller men det var en overall som var en premie till en prenummeration jag tecknade för tre månader sedan på en veckotidning. Jag har redan fått alla tio nummer av tidningen och hade helt glömt premien. Den passade mig perfekt och är i en härlig blå färg. Jag får se om jag kan få en bra bild i morgon. Febern ligger på 38,0 grader nu och jag hoppas den ger sig snart.

Jag gjorde ett ryck och lyckades få till en god köttfärssås som vi åt med spagetti. N ville ha tacokryddor i sin kötfärs så hon fick egen sås. Nu behövs bara lite fantasi så det blir middag i morgon också. Ska leta i frysen och se om jag hittar något.

Jag har läst en del i dag. Och när jag inte har läst har jag surfat runt lite och hittade då denna dokumentär Danspojkar som jag kan rekommndera att du ser om du har en timme över. Den handlar om hur rika och mäktiga män i Afganistan håller sig med unga pojkar som får dansa för dom på fester eller andra tillfällen och sedan utnyttjas dom sexuellt. Detta är tydligen en gammal sedvänja och en anledning till att det sker är att dom inte har tillgång till kvinnor. Äckligt, äckligt, äckligt är vad det är. Det är så grymt att utnyttja barn och dessa män är verkligen stora svin. Och poliserna ser genom fingrarna. En kula genom huvudet vore ett bra straff även om jag tycker det är för milt.

Ja, det har inte hänt så mycket mer i dag att berätta om så jag ska gå och borsta tänderna och sedan krypa till kojs. Hoppas att dagen i morgon blir lite mer händelserik. Måste i alla fall förbereda lite för hemtjänsten som kommer och städar på torsdag. Och om jag kommer ihåg ska jag länka till en annan dokumentär som är värd att se.

God natt