Jag mår inte så bra sen en tid tillbaka. Gotlandsresan var helt underbar och jag är så glad att jag kom iväg och fick bli så bortskämd.

Resan tog dock ordentligt på kroppen, men det hade jag ju räknat med. Däremot har mina leder ballat ur helt och jag har jätteont i hela kroppen. Det började med att jag fick ont i ena tummen och under två dagar spred det sig till hela kroppen. Nu har jag blivit allergisk mot morfinplåstret som fungerade bra förut, så de kan jag inte använda. De fungerar inte heller speciellt bra mot ledvärk ändå. Jag ska börja med att ta kortison 4 tabletter varje morgon. Var helt säker på att jag hade det hemma. Hittade dock inte burken, men jag ska gå förbi avdelningen efter jag är klar med strålningen och be om några tabletter där. Jag är också väldigt svullen runt anklarna. Det märks när jag tar på mig skorna för de känns trånga nu. Ska prova stödstrumporna jag har hemma och se om de hjälper.

Jag var på röntgen på lasarettet i Enköping i måndags. I tisdags var jag till Akademiska för att ställa in allt för strålningen som äntligen blir av. I morgon börjar strålningen och sedan blir det på fredag, måndag, tisdag och onsdag. På onsdag kör vi även igång med de nya cellgifterna.

Bilen dog ju för mig innan jag for till Gotland och med hjälp av R och N´s pappa kunde vi i dag få upp bilen till verkstaden. Nu är det bara att hoppas på att det inte blir en dyr historia. Ni får gärna hålla en tumme eller två för det kan jag behöva. 

Fick ett mycket positivt samtal från M i dag. Han blev ju tyvärr av med jobbet för ägaren hade inte råd att ha honom anställd. Nu hade ju han tur som direkt fick ett nytt jobb och i dag hade de en löneförhandling som slutade jättebra. Hela 6.000:- mer i lön än det jobbet han slutade på. Och när han tagit körkort blir det ytterligare löneförhöjning.

Gissa om jag är stolt över min son.

Jag har massor att berätta och bilder att visa. Jag vill verkligen uppdatera bloggen varje dag, både för er skull och min skull. Men jag har verkligen mått skit sista tiden och har inte orkat helt enkelt. Det blir verkligen att ta en dag i taget nu.

Ha det så gott ni alla ute i cyberspace !

God natt