Jag sov jättedåligt i natt så det var inte kul alls att kliva upp redan klockan sju. Men det var inte mycket att välja på om jag inte skulle missa taxin. När jag kom fram ville dom att jag först skulle ta ett blodprov. Frågade om sköterskan kunde sätta en nål direkt för kontrasten men det kunde hon inte. Sa som det var att de skulle få svårt att sätta en nål eftersom jag blivit stucken flera gånger senaste veckan. Det löste sig med att hon tog blodprovet i fingret. Det visade sig sedan att jag tagit det provet i går och dagens prov var onödigt. Men gjort var gjort och det gick ju bra.

Satte mig sedan för att dricka kontrasten. Höll på att somna flera gånger eftersom jag var så trött. Hann inte få i mig riktigt allt men det gick bra ändå. Fick sedan komma in lite tidigare eftersom jag visste att det skulle bli svårt att sätta nålen.  Och visst var det en av "mina" killar som skulle sätta nålen. Tack och lov så var det tvåan, så efter att ha klämt och känt länge och väl så satte han nålen på första försöket! Så jag ska leta upp något bra ställe och rita ett kors i taket. Det lovar jag. Jag fick sällskap hem i taxin av en kvinna som går på Källan ibland och som går på samma vattengymnastik som jag. Hon hade ramlat illa och vridit ena armen ur led. Det är många som ramlar och slår sig nu när det är så halt.

Precis när jag klev ur taxin var Håbohus och plogade på parkeringen. Det var bara min bil som stod där och jag flyttade den medan han plogade rent. Tack för det, nu blir jag inte blöt om fötterna när jag går till bilen. Jag hade stora planer för eftermiddagen. Hade tänkt både handla och gå förbi Källan. Har ju inte varit där på över två veckor. Det sprack dock för jag var helt slut när jag kom hem. Det var sängen och sova middag som gällde. Och sedan orkade jag inte ta mig ut.

Jag hade ju kyckling som jag skulle göra en gryta av. Hade köpt en mild grytbas men den var jättestark. Helt klart var burken felmärkt. Ska ringa ICA i morgon och berätta det. Både jag och N har svårt att äta för stark mat så vi fick inte i oss så mycket. Blev så besviken då jag äntligen lyckats laga mat. R var inte hemma och åt i dag, men jag får spara resten i matlådor till honom då han gillar stark mat.

Jag tittade på sista avsnittet av spiran och svärdet nu i kväll. Tycker att den var väldigt bra. Skulle nog gärna köpa den på dvd om det gick så jag kan se den igen. Om någon av er ser att den går att köpa så får ni gärna berätta var.

Nu är det hög tid för sängen eftersom jag måste upp hyfsat tidigt i morgon också. Då är det dax för läkarbesök. Röntgenpersonalen sa att de för en gångs skull hade gott om läkare under dagen, så kanske skulle dom hinna kolla mina bilder och skicka svar till min läkare redan under dagen. Om dom fixar det får jag svaren på röntgen i morgon. Så håll gärna en tumme eller två på att jag inte har någon mer spridning. Jag berättar mer i morgon om jag får några svar då.

God natt