I morse var jag uppe med tuppen. Nja, inte riktigt kanske men redan vid åtta var jag vaken och uppstigen. Pulade lite i köket, torkade av bänkar och spis och satte igång diskmaskinen. Jag hade tänkt göra glass men jag använde upp nästan all grädde till korvstroganoffen och tårtan jag gjorde. Jag väntade på att klockan skulle bli nio för jag behövde ringa och reklamera kattmaten jag köpt. Av en 4-kilospåse hade katterna ätit ungefär hälften och det som jag ringde om var att sedan jag började ge dom den maten (nytt märke för dom) så har båda katterna spytt varje dag. Att katter spyr titt som tätt är ju inte något konstigt men när dom spyr upp maten varje dag så är något fel. Dom hade inte fått in något klagomål så dom bad mig skicka en del av maten samt streckkod och datummärkning. Jag hoppas dom skickar någon ersättning för det som är kvar. Jag kommer inte ge dom mer av den maten.

Jag ringde även för att äntligen beställa min Cuttlebug men fick ett ännu bättre erbjudande. Det var samma sorts maskin men ett annat märke som har längre plattor och är tillverkad i metall och är lite stadigare. Epic heter den. Jag fick den för samma pris som för Cuttlebugen. Hon hade inte många i lager och hon sade att jag kunde beställa den och ta den på faktura. Det var vad jag försökte men jag blev inte godkänd och det blir man ju inte när man har medlemsskap hos kronolle. Jag var då så himla fräck att jag beställde den i sonens namn utan att han visste något. Så får man ju inte göra men han blev inte arg när jag berättade. Och självklart betalar jag ju räkningen. Hon sade att den förmodligen skulle komma redan i morgon. Hoppas det. Har velat ha den så himla länge nu. Och sen kan jag ju sälja alfabet på Tradera och tjäna lite pengar.

Jag var även och hämtade 1:- klänningen och den var jättefin. Foto kommer i morgon. Jag gick sedan upp till Källan och tog en fika. Yvonne som jobbar där var tillbaka efter tre veckors semester och det var skönt att ha henne tillbaka. Hon ÄR liksom Källan. Utan henne saknas något. Lotta kom också till Källan och fikade. Vi gjorde sedan sällskap till centrum när det stängde vid fyra. Skönt att komma ut och vara lite social igen. I morgon är det kvällsöppet till nio och då kanske vi hittar på något. Sosso flyttar äntligen hem till sin lägenhet denna vecka. Hon har bott hos sina föräldrar i nästan två månader då hon har haft en vattenskada i badrummet.

Nu är det verkligen hög tid att gå och lägga sig så jag kommer upp i tid i morgon för då kommer hemtjänsten och hämtar tvätten. Mycket lakan och handdukar blir det. Jag avslutar med dessa ord:

 

Du missar 100% av de skott du aldrig skjuter.

                        Wayne Gretzky

 

God natt