Jag klantade till det i går och glömde ställa telefonen för väckning i morse. Och naturligtvis sov jag ända till halv ett i dag. Provade inte ens att ringa till onkologen för man brukar aldrig komma fram så sent på dagen. Fast de hade väl ringt vid det här laget om de nu trodde att jag skulle behöva penicillin eller något.

Tog precis en morfintablett och min sömnmedicin och fick gå och spy. Det svider ordentligt i halsen nu kan jag säga och huvudvärken blev tio gånger värre.

Jag vill ju gärna skriva om något roligare än spyor och förkylningar men det blir inte roligare än så här. Tyvärr. Är så less på detta nu.

På onsdag är det dax för provtagning igen. På torsdag är det röntgen redan klockan nio på morgonen och på fredag är det läkarbesök. Det blir tufft att orka med om jag inte mår bättre snart. Och veckan efter är det dax för ny behandling igen. Vill ju inte gärna skjuta upp behandlingen eftersom jag redan gjort det en gång. Och jag förstår inte varför jag kräks hela tiden. Fick ju nio behandlingar med samma cellgift förra gången och spydde inte en endaste gång då. Har inte gjort det med några andra cellgifter förut heller. Och det går ju oftast 7-8 år mellan de gånger jag får magsjuka. Jag har nu gått ner åtta kilo sedan oktober. Jag har ju lite att ta av så själva viktnedgången som sådan oroar jag mig inte för. Däremot behöver ju kroppen få näring och hur bra är det att leva på yoghurt och nyponsoppa? Åt visserligen lite pasta med skink-sås i kväll men hälften av det kom ju upp nyss. Jag behöver ordentlig mat så jag får lite ork tillbaka. Har börjat följa Masterchef USA där dom tävlar med just mat. Jag blir så sugen när jag tittar men har ingen ork att fixa något. Jag tittar och tittar i skåpen men inget tilltalar mig.

Ska försöka ta mig ut och handla i morgon. Kanske köpa färdiggrillad kyckling och någon annan färdigrätt som verkar god. Det finns ju en del färsk snabbmat som jag aldrig brukar köpa eftersom de är så dyra men som ser ut att smaka hyfsat. Fisk borde ju vara bra för min upprörda mage. Mår ibland illa efter jag tagit vissa mediciner och får ibland ligga helt still i någon timme så brukar det ge med sig. Annars kommer illamåendet jättesnabbt och jag måste rusa i väg för att kräkas. Sen går det över nästan lika snabbt när jag väl spytt klart. Så jag går tack och lov inte runt och mår dåligt hela tiden, det hade jag inte orkat med.

Så ett besök på ICA hoppas jag att jag ska klara i morgon. Jag har ju inte haft mycket kontakt med omvärlden den senaste veckan. Det blir lite som när jag jobbade i butik på södermalm när jag var tonåring. Då kom de gamla ner, ibland flera gånger om dagen, bara för att få prata lite. Jag saknar mina vänner. Jag saknar barnen. Jag saknar Källan dit jag inte varit på nio dagar.

Nu tror jag illamåendtabletten börjat verka så nu ska jag göra ett nytt försök att få i mig kvällsmedicinen. Sova verkar jag ju klara alldeles utmärkt bara jag kommer i säng. Förhoppningsvis kommer det ett mycket roligare inlägg i morgon, då ska jag ju ut i världen igen!

Hoppas ni andra redan ligger och sover vid den här tiden, men jag önskar ändå er alla en

God natt