Jag klev upp tidigt idag för att följa med N till vårdcentralen. Hon hade själv gått dit och bokat en tid då hon har gått ner lite för mycket i vikt. Dock var alla prover utom blodvärdet bra. Inte heller blodvärdet var något att oroa sig för men skulle ändå kollas igen om en månad. Om inte kroppen rättat till det själv kan hon ta järntabletter ett tag.

När jag kom hem var det soffan som gällde och jag har mer eller mindre slumrat hela dagen i dag. Ingen vattengymnastik. Inte solat något. Inte läst något. Ingen glass blev det i dag heller. Ingenting har jag gjort i dag. Jo, jag har ju kollat i Slöjd Detaljers katalog. Åh, vad det finns mycket som jag vill ha till min scrapbooking. Det finns speciella pennor som man kan färglägga stämplade motiv med som jag skulle vilja ha. Sen finns det mallar och ett speciellt verktyg som man kan prägla mönster på papper med. För att inte tala om alla fina papper det finns. Det kostar ju lite med frakten och för att slippa det så letade jag efter en återförsäljare. Det fanns inte så många återförsäljare men det fanns faktiskt en i Enköping och det är ju bara tre mil dit. Beställer man till den butiken är det inte någon minsta summa man måste beställa för heller. Superbra! Ska nog beställa pennorna denna månad och kanske präglingsverktyget. Jag får se när alla räkningar är betalda.

Färgpennor som man "suddar" ut färgen på

Mönstret blir upphöjt på pappret

Ja, så mycket mer än drömmar blev det inte i dag. När jag kollade väderprognosen för helgen verkar det som om lördagen bara blir lite molnig och på söndagen bir det regn. Jag längtar verkligen efter lite regn nu så det blir lite svalare och att inte alla växter torkar ut. Det blir ju stora risker för skogsbränder också. Tänk på det alla ni som röker att släcka cigarettena ordentligt. Jag märker på katterna att dom blir påverkade av värmen. Nu är jag väl lite typiskt svensk och gnäller på värmen men jag tycker det räcker nu. Jag orkar inte göra mycket i värmen och det är skittråkigt. Och inte blir det mycket att skriva om heller.

Jag hittade något kul på nätet som passar mig som är boksavspolis. Jag är jättenoga med hur jag stavar och hur jag skriver och läser alltid igenom bloggen flera gånger innan jag publicerar något. Det blir fel ibland ändå för mitt tangentbord är lite konstigt och inte alla tryck registreras så då fattas det bokstäver eller mellanslag. Fast det går ju att läsa ändå.

Mnänisnakshjnräan kan lsäa oedrn i vlkien odnrig som hlset, det edna vkitgia är att den fsötra och stsia btkosaevn stetir på rtät palts.Rsteen kan vraa hluler om bluler och du kan ädnå lsäa det unta ngåra porlbem. Hägtfit va? Och
jag som altild ttort……att svata rtät viart vitgkit!.

Denna sida är kul och handlar om särskrivningar och sådant:

               www.avigsidan.com

God natt