Det var lite segt att gå upp i dag men jag behövde ju inte gå upp så jättetidigt eftersom jag inte behövde åka förrän klockan ett för att hinna i tid till Akademiska. Det blev en proteindrink som jag drack i bilen till frukost/lunch. Jag ska köpa den med chokladsmak nästa gång jag åker till City Gross. Jag kom inte iväg hemifrån förrän tio över ett men kom fram fem i två. FULLT stod det på skylten till parkeringshuset men jag tog en rövare och körde dit ändå. Det blir snart många kors i taket men jag hittade en plats direkt när jag kom in. Ibland har man flyt. Normalt brukar det vara långa väntetider hos kirurgen och dom brukar sällan hålla tiderna, men här blir det ytterligare ett kors i taket. Jag hann nog bara sitta några minuter innan jag fick komma in. Det var en trevlig norrman som jag inte minns namnet på. När jag ska ringa dit ska jag bara be att få prata med norrmannen sa han. Han tyckte som jag att bröstet ska kunna fixas till men ville ändå ta dit en kollega. In kom en spanjor som jag fick prata engelska med men det gick faktiskt bra. Han höll också med, så jag är nu satt på väntelista. Nu vet jag ju inte hur det blir än med ev. mer cellgifter och dom opererar inte när man får cellgifter eftersom man blir så infektionskänslig. Jag hoppas verkligen att jag slipper börja med cellgifterna nu igen. Jag orkar inte tänka på hur trött jag kommer att bli. De senaste två åren har jag fått cellgifter under 14 månader totalt. Den 8:e november ska jag ta nya prover så lagom till min födelsedag får jag nog besked. Här behövs nog en tumme eller två.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Jag for direkt till Källan i dag för lite scrapbooking. Nu var kursledaren borta i dag så vi fick klara oss själva. Vi har dekorerat varsin tidningsmapp och jag hoppas ni inte ställer för stora krav på mig utan tänker på att jag bara är nybörjare och kommer nog vara så ett tag till. Jag tittade in till Ulrikas blogg lite snabbt och det kan jag säga: det kommer att ta lååång tid innan jag blir så duktig om jag någonsin blir det. Så fina saker. Jag tittar runt på några bloggar för inspiration men jag har som sagt långt kvar. Å andra sidan kan man väl aldrig bli fullärd. Och min främsta uppgift som jag egentligen vill bli klar med först är att göra album till barnen med bilder på både dom och mig så dom ska ha det kvar efter mig. Det var tanken när jag började och sen har intresset vuxit enormt. Dom brukar skoja med mig när jag har ont om pengar och fråga vad jag handlat nu då.

Jag lyckades få en bild på min boendestödjare Martin när han håller i min mapp. Han ställer gärna upp som modell meddelar han, men han är ruskigt dyr. Han lovade dock att jag skulle få 10 % på hans inkomster från jobb som jag ordnar via bloggen.

 

Söta goa Martin med min mapp (han är störtskön) 

Ungarna fixade mat själva i dag så jag blev kvar på Källan till nio. Väl hemma har jag och N fyllt i en massa frågeformulär angående skolan och hennes inlärning och sådant inför en utredning som ska göras. Det tog drygt 1,5 timmar och jag fick lära mig ett par nya saker om henne. Vi har vänt in och ut på hur hon är och det blev ett mycket intressant och bra samtal.

Sen har jag letat efter ett kuvert som tokig utan att hitta det. Det är från en läsare av bloggen och förhoppningsvis kommer det med posten i morgon. Jag har varit lite lat när inte barnen varit här och ställt ut soppåsen på balkongen. Jag har rotat igenom den och det var ingen höjdare kan jag säga, men inget kuvert. Håller tummarna att det löser sig i morgon.

Söta goa M

Klockan är nu över två så jag måste avsluta här och gå och lägga mig.

God natt