Jag skulle ju vara så duktig och lägga mig före tolv i går men det blev inte riktigt så. Jag skulle bara kolla något på nätet, fastnade och somnade helt enkelt i soffan. Det var länge sedan jag gjorde det.Vaknade till klockan fem i morse och la mig i sängen. Jag sov sedan några timmar till. Det är okej att sova någon timma mitt på dan i soffan men det är inte så bekvämt att sova fem timmar med en dator i knät. R for redan vid tolv upp till Jämtland så jag hann inte bli klar med kortet så att han kunde få det med sig. Och det tog sin tid att få det klart. Jag gjorde ett kuvert av tapetproverna jag fick och det blev jättebra. Jag sprättade upp ett kuvert jag hade hemma och använde det som mall. Klippte ut det och vek det över en linjal. Sen var det bara att limma ihop det.

Ska skicka många brev med så fina kuvert

Första kortet jag gör till en sjuttioåring (vilket är svårt att tro att hon är)

Jag lade kortet på brevlådan före sex så jag hoppas det kommer fram till henne i morgon. Innan jag postade brevet for jag till färgaffären och hämtade mer tapetprover. Jag fick med mig 8 pärmar i dag och det finns fortfarande pärmar kvar. Hon lovade också att spara mer till mig vartefter tapeterna utgår. Jag lovade att ta med fikabröd nästa gång jag kommer.

Källan hade kvällsöppet i dag så jag tog med mig äggmjölk och drack det med kaffe. Yvonne var ensam när jag kom och hon blev glad för sällskapet. Jag tog med mig mina utsansade bokstäver och visade. Hon tyckte dom var fina. Vi hoppas att i kunna ha en ny omgång scrapkurs till hösten. Kuvertet kunde jag bara visa på bild eftersom jag hade postat det.

Innan jag åkte hem gick jag förbi Ica och köpte med mig böckling hem vilket jag åt med skagenröra nu i kväll. Letade efter briéost men jag hittade ingen bra. Glömde köpa det igår. Just nu äter jag nektariner. Tycker det är jättegott när dom är mogna och saftiga. Säsongen är lite kort bara.

Jag tänkte tipsa om ett bra forum om man är intresserad av LCHF d.v.s. lågkolhydratskost. Det finns mycket intressant att läsa, t.ex. varför man inte ska äta margarin. När man läst om hur margarin tillverkas vill man inte äta det längre. Jag äter bara smör och bregott.

www.kolhydrater.ifokus.se

Jag avslutar här för jag vill INTE somna i soffan i kväll också.

God natt