Jag blev väckt av att telefonen ringde vid 11-tiden. Det var från sos och dom har godkännt att jag får hjälp med att fortsätta med vattengymnastiken under sommaren. Jag ringde badhuset för att höra mig för om priser och det visade sig att jag inte behövde något baskort till vanliga simhallen utan det räckte med klippkortet. Ett klippkort kostar 300:- för 10 besök och jag räknade ut att om jag går 2 gånger i veckan blir det 20 besök fram till september. 2 st klippkort alltså. Känns jätteskön att kunna fortsätta. Ska nu införskaffa en fotfil att ha i badväskan. Helt perfekt att fila fötterna när man varit i vattnet länge. Nya gummisnoddar ska jag också fixa. Dom jag har är gamla och spröda. Fäster skåpnyckeln runt benet med en gummisnodd och den gick av sist, uppe på land tack och lov. Golvet till bassängen går att höja och sänka och därför är golvet fyllt med skåror för att vattnet ska kunna rinna igenom. Om jag tappar nyckeln skulle den säkert ramla igenom där. Tänkte jag ska gå på tisdagar och torsdagar (ev, fredagar) under sommaren, precis som jag gått tidigare.

I dag brakade åskan loss ordentligt. Det blixtrade och dundrade rejält. Och regnade förstås. Hörde på nyheterna att i Bro, bara en mil härifrån, hade det haglat kulor stora som golfbollar och trafiken på motorvägen stannade mer eller mindre upp. Sen var det som att köra i snömodd. Min bil blev något renare efter regnet då mycket av allt pollen försvunnit. Den behöver dock tvättas ordentligt men det har R lovat att göra. N har lovat att dammsuga bilen. Frågan är bara när det blir gjort.

Jag hann inte hämta kokboken på bibblan i dag. Det är egentligen en bakbok med LCHF-recept. Bibblan har börjat med sommartider och stängde redan kl 14.00 i dag så jag får gå dit i morgon i stället.

Middagen i dag blev korvstroganoff. Det har varit lite brist på fantasi om vad vi ska ha till middag senaste tiden. Ska nog sätta mig och bläddra i min kokbok, då brukar inspirationen komma tillbaka. Har ju varit så himla trött också och då vill man att maten ska gå snabbt och lätt att laga. N förvånade mig i dag då hon gärna ville ha lök i korvstroganoffen. N är nog den petigaste som finns vad det gäller mat så att hon vill ha lök i var förvånande.

Min kompis Marie ringde och vi pratade en stund. Jag var till henne när hennes söta goa son Sixten fyllde ett år. Glömde naturligtvis en av presenterna hemma. Tänkte ta med den när det var dax för hennes födelsedag men jag har ju inte orkat åka till henne eftersom jag är så förbaskat trött. Nu bestämde vi i alla fall att ses veckan efter midsommar. Då ska jag väl vara pigg nog.

Kolla in hans vackra ögon!

 

Jag har haft mycket ont i ryggen i dag och har fått fylla på med korttidsverkande morfin. Jag tar långtidsverkande morfin varje morgon och kväll men får ändå fylla på mitt på dagen ibland. Jag väntar på att få tid för ett läkarbesök nu efter sista cellgiftskuren. Jag ska börja ta en medicin, någon av Femar, Arimidex eller Aromasin. Alla verkar mer eller mindre ha biverkningar och det vanligaste är väl ledvärk. Ska diskutera det med läkaren. Jag ska också ta upp strålning. Jag har ju blivit strålad mot revbenen och ryggslutet och det dämpade smärtan riktigt mycket. Nu har jag ont vid sidan av ländryggen och om det skulle funka med strålningen kanske jag kan minska på morfindosen och slippa en del av den trötthet som den ger. Ska maila onkologen på måndag och höra när jag får någon läkartid.

N ringde och hon och H ville bli hämtade i Kalmarsand. Med tanke på regnet som hängde i luften tyckte jag att det var okey så dom skulle slippa bli dygnsura om det brakade loss igen. R tog bussen till Skokloster och sin kompis där. Pratade med M och han skulle ev. komma förbi i kväll för att betala en resa med hjälp av mitt visakort men han har inte dykt upp än. Han kommer nog i morgon. Klockan börjar närma sig tolv och det är väl läge att bädda ner sängen.

God natt!