Att lösa ut bilen utan att laga den kostar 1.242:-.

Att laga den går på minst 3.000:- till. Den går tydligen på en cylinder bara och han trodde det var möjligt att det går att åka mellan mig och centrum på sin höjd. Inga längre sträckor. Han sa också att jag inte gett bilen tillräckligt med kärlek för oljan var helt svart och hela bilen är skitig. Och han har rätt. Jag har inte orkat ta hand om bilen på rätt sätt och det är nog så att den har gått på ren vilja sista tiden. Så min lilla gula bil är inte död. Den mår väl ungefär som jag gör nu. Några 3.000:- har jag ju inte, så laga den går inte. Men vi får väl åka tillsammans mellan mig och centrum ett tag till.

Jag hittade dessa ord hos ”en släng av cancer” och de passar klockrent just nu.

Var inte allt för optimistisk, ljuset i tunneln kan vara ett tåg. – Franz Kafka.

Jag återkommer med några rader i kväll.

Tack för alla hållna tummar!

God kväll så länge!