Jag sitter här i soffan och somnar till hela tiden så jag tänkte gå och lägga mig nu. I hyfsat normal tid för en gångs skull. Och det behövs så jag vänder tillbaka dygnet.

Jag vaknade redan klockan nio i morse och har varit uppe sen dess. Hann med att plocka undan lite här hemma. Det stora som är kvar är att få in tvätten i garderoben och gå ut med soporna men N och R hjälper mig med det i morgon. Ska bli så skönt att få det städat till helgen.

Strax före tolv for jag iväg till Akademiska för behandling. Det gick bra även om det tog lite längre tid i dag. Dels fick jag extra vätska och sen höll hon på att glömma bort det benstärkande droppet. Tog även upp mitt illamående och svårighet med att äta så hon skrev en remiss till en dieitist så kan jag diskutera näringsdrycker med henne. Sköterskan berättade även att hon pratat med min huvudläkare om att Fentanylplåstret fungerade bra och att den sjuka tröttheten var borta och läkaren hade blivit jätteglad. Normalt skulle jag få behandling om tre veckor igen men den är bokad till den 18:e februari, om en månad exakt alltså. Dagen innan blir det läkarbesök. Blodprover ska tas i god tid inför läkarbesöket så dom hinner gå igenom det och planera vilken behandling jag ska få. Så nu hinner jag förmodligen återhämta mig och få några extra bra dagar innan det är dax igen. Känns både skönt och lite pirrigt. Helst vill jag ju att Caelyx ska fungera då biverkningarna är relativt lindriga och jag får behålla håret. Blir det något cellgift jag tappar håret av så lär jag få en ny peruk och då ska jag välja något annorlunda än den jag har nu. Visserligen blir det nog mest buffar, men ibland vill man ju vara lite mer klädd.

M ringde i dag och berättade att han hämtat ut glasögon till sig. Nu har både M och N glasögon. Syrran lika så. Jag har väl inte någon höksyn själv, men känner inte att synen har förändrats något, utan jag ser bra både på nära och långt håll. Antar att jag får vara glad för det. Det är nu tre veckor sedan han flyttade och jag har ännu inte orkat hälsa på. Men jag ska göra det i veckan tänkte jag. Ska ringa honom i morgon och bestämma något. Han lovade att bjuda på middag också och det ser jag fram emot. 

Jag har varit väldigt trött i dag men har mått bra. Inga besök över diskhon i dag heller. Nu får jag en tredagars kur med illamåendetabletter som heter Emend och dom är effektiva. Hoppas på att ätandet kommer igång bättre nu. I dag har jag utöver Proviva och nyponsoppa fått i mig en panerad fiskfile jag köpte färdigfryst tillsammans med lite ris och det smakade jättebra. Jag lyxade även till det med en glass när jag väntade på taxin hem. Känner att jag saknat riktig mat. Nu hoppas jag att illamåendet håller sig borta ett tag så jag kommer in i lite bättre rutiner och kan få matlusten tillbaka och med den lite mer kraft och energi.

Och energi kommer jag att behöva för nu har det kommit brev från Förvaltningsrätten. Så nu börjar allvaret.  Man kan via boendestödet få hjälp i kontakterna med myndigheter och det ska jag utnyttja. Om inte för att bara hålla reda på allt. Jag har mycket papper hemma nu och mer lär det bli och då måste jag ha ordning och reda på allt. Myndigheternas kvarnar mal ju långsamt som de flesta vet, men jag uppdaterar vartefter tiden går.

Nä, nu är det dax för sängen. Det blev lite mer rader än vad jag tänkt från början. Var rädda om varandra och ha en riktigt

God natt