Ja, det var väl dagens mest osanna påstående. När håret var vitt/grått så syntes det inte så tydligt att det fattades hår. Men nu gör det det...

Här bjuder jag er på ett skratt:

Jag kommer bära huvudduk/peruk ett tag till så jag slipper bli tagen av polisen för förargelseväckande beteende

M firade sin födelsedag igen med besök av farmor, faster, kusin och svärmor så jag for dit i dag igen. Mycket trevligt att träffa dem. Och nu var det lite mer fika än fem stackars kakor. M´s faster råkade dock klämma fingret rejält när hon skulle åka hem och fick nog tillbringa åtskilliga timmar på akuten. Och hon hade nyss påbörjat fem veckor semester. Hon får sjukskriva sig helt enkelt så hon får sin semester tillgodo och kan ta ut den senare. Väldigt tråkigt att kalaset slutade så. Hoppas du inte har allt för ont. Tänker på dig!

Förutom lite tv-tittande har inget annat hänt i dag. Sov nog rätt hyfsat och klev upp vid elvatiden. Har börjat med en dålig vana att sätta på tv:n dagtid och gjorde det i dag också. Skulle bara lägga mig i sängen och titta en stund innan jag tänkte göra mig i ordning. Halv tre ringer M och väcker mig! Jag skulle ju bara titta på tv en kvart eller så. Efter en halvtimme kom jag i väg i alla fall.

Och hux flux är dagen slut.

Glömde dock att berätta att jag fick en brev från sos i fredags. Jag ansökte ju om 1.500:- som sommarpengar till mig och ungarna. När så utbetalningen kom med posten fanns ju inte de pengarna med. Trodde väl inte att de skulle göra det heller. Varför slänga ut så mycket pengar på att en cancersjuk mamma ska kunna göra något kul med barnen som de sen kan tänka tillbaka på då jag inte finns här. Döm om min förvåning så innehöll brevet en utbetalning på 1.500:- YES! Nu SKA det bli ett besök på Grönan, åka karusell, äta sockervadd, ta lotter och äta gott. Tror i och för sig inte det är min handläggare utan någon chef högre upp som beviljat mig detta. Men är de snälla mot mig ska jag vara snäll tillbaka och skicka ett tackbrev och berätta hur mycket det är värt. Kanske blir han lite snällare av det. Värt ett försök i alla fall. Och jag får rita ytterligare ett kors i taket...

Så nu väntar vi bara på att jag får en bra dag och att solen lyser så: Grönan here we come !

Nästa vecka börjar lugnt utan något inbokat på måndag. Får njuta då för resten av veckan blir tuff. Men en dag i taget.

Det händer ju inte så mycket i hålan Bålsta som är värt att berätta. Och alla andra bloggar har frågestund, så då kan väl jag också ha det. Om det är något ni är nyfikna på. Så då är det officiellt:


FRÅGESTUND-VAD VILL DU VETA OM MIG OCH MIN SJUKDOM?

Och framför allt: vad vill ni att jag ska skriva om? Det blir ju gärna lite uttjatat om Källan eller mina skrotfynd. Apropå det använde jag i dag de nya skorna jag hittade på skroten. Som nyskick och sköna var dem. Till dem de svarta byxor jag fick från Sosso och en vit, jättefin top köpt på Lindex för 25:-. Gratis är gott. Håller ni inte med där? Som vanligt avslutar jag dagen med att önska er alla en

God natt