Hej allihopa!

Jag har varit fruktansvärt dålig på att uppdatera bloggen och är glad att ni fortfarande tittar in här. Jag har funderat mycket på varför det blivit så och har kommit fram till varför. Jag har alltid varit en som inte gillar att göra något halvhjärtat utan vill gör saker ordentligt. Nu när jag har varit så trött och inte har haft mycket att berätta, har det inte känts bra att bara skriva några få rader, utan då har jag låtit bli helt att skriva. Och sedan har dagarna bra gått.

En anledning till att jag känner så är nog att jag flyttade hemifrån redan som sextonåring. Även om ingen egentligen sa något rätt ut så undrade nog de flesta hur jag skulle klara det. Och när jag sedan som sjuttonåring väntade mitt första barn tvivlade de ännu mer. Men självklart så klarade jag av det. Men jag har nog alltid känt av det outtalade tvivlet och känt mig tvungen att visa att jag kunde fixa allt och dessutom göra det bra också.

Nu är jag dock piggare och tar mig utanför dörren hyfsat ofta och då känns det mer meningsfullt att skriva. I torsdags var jag till Källan och åt påskmiddag. Kom till dukat bord och åt jättegod mat. Lite godis blev det också.

I går undrade N om det var dagen då man får påskägg. Ja, jo, det är det nog, blev mitt svar. Jag hade totalt glömt bort att fixa påskägg till ungarna! Hjärnsläpp totalt alltså. Har aldrig missat det förut. R är uppe i Östersund sedan i torsdags för att uppgradera sitt bälte i karate, annars hade han kanske påmint mig. Så det blev inga påskägg denna påsk. Trodde jag i alla fall.

I dag var jag och N hembjudna på påskmiddag hos M och M. Och det sötaste jag någonsin sett mötte oss. Lilla Ärtan. En pytteliten blandras på 9 veckor.
Ser ni hur liten hon är?

Efter ha gosat med henne fick vi sätta oss vid dukat bord och svulla i oss ägg, köttbullar, korv, lammkött, sallad och en massa goda röror. Köttet var grillat på deras nya grill och smakade så gott. Det gör det i och för sig alltid när vi äter middag där.


Alltid lika trevligt och gott!

Till efterätt blev det goda bakelser.


Ser ut som stekta ägg

Och självklart hade M och M köpt påskägg till mig och N. Jag fick godis och två trisslotter, som jag tyvärr inte vann något på. N fick godis och två flaskor med nagellack i jättefina färger. Så det blev påskägg till slut ändå. Och bingolotto blev det i dag också, då det var påskspecial och det sändes på tv 4. Tusen, tusen tack M och M för en god och jättetrevlig kväll.


I morgon ska jag ta tåget till min kompis Marie i Kalhäll och fira hennes son Sixten som fyller år. Ska slå in paket och fixa naglarna innan jag åker. Så jag borde egentligen ligga och sova nu när klockan är halv fem och det börjar ljusna ute. Ja, inte har jag fått ordning på dygnet än.

Innan jag önskar er god natt (eller god morgon) vill jag bara säga tack till Lilian i Vänersborg. Påskkortet sitter på min kyl och jag blev så glad när jag hittade det bland räkningarna. Hoppas att du och alla ni andra också haft en glad och solig påsk. Solen har gjort underverk på min trötthet kan jag säga och nu längtar jag efter att få ordning på balkongen så jag kan ta ner baden badenstolen från vinden.

Nä, nu är det sängen som gäller.

God natt