Jag sov dåligt i natt och vaknade tidigt. Inspirerad av gårdagen så frostade jag av kylen i dag. Normalt brukar man ju inte frosta av kylen men mitt kylskåp är det något fel på. Om en vara råkar hamna mot väggen längst in, vilket är lätt hänt när kylen är full, så bildas det ett tjockt lager av packad snö där som bara växer och växer. Till slut är man tvungen att  bort det. Så nu är det ordning i kylen också.

Sosso ringde och ville att vi skulle ta en fika i centrum. Jag tog bilen eftersom jag skulle åka till Skokloster och hämta avin till min Epic. Även Terje och en annan kompis till Sosso fikade med oss. Mycket trevligt. Jag for sedan ut till Skokloster men blev jättebesviken. Någon avi fanns inte i brevlådan, bara räkningen. En timmes bilåkande till ingen nytta.

När jag kom hem från Skokloster var halva lägenheten utan ström. Jag har inte några proppar utan små spakar som man bara för tillbaka i läge när strömmen gått. Nu funkade inte det utan jag ringde journumret som man ringer när kontoret är stängt. Och  det kom en kille och kollade men han sade att en elektriker måste fixa det och byta ett av spakarna. Så nu är R´s rum, hallen och badrummet utan ström. Jag som verkligen ville duscha. Tycker det blir för mörkt med bara ljus så jag får vänta till i morgon.

Mysigt när man går på toa

R skulle ta cykeln och åka och möta en kompis och hade bråttom. Han har ju inte hunnit få någon nyckel till cykelförrådet så han fick ta min. Han kom dock snabbt tillbaka och frågade var cykeln var. Ta mig fan, men någon har snott cykeln. Jag blev både arg, ledsen och besviken. Den var låst och stod i ett låst förråd. Så den som tog den bör ju ha en nyckel. Ska anmäla det till polisen och hyresvärden men jag lär väl aldrig få tillbaka den. Jag har använt den två gånger och  R en gång. Jävla tjuvar!

Jag var och hämtade mitt senaste Traderafynd i förmiddags. En ganska stor, jätteröd, ny och jätteläcker lackväska. Pris? Rena rånet. 1:-

Älskar den redan

Det här hittade jag i sängen i morse:

Det är ungefär så trött jag känner mig nu så jag avslutar med dessa ord:

Man kan inte kämpa ihjäl en skugga, den dödar man med ljus.

 

God natt