Jag kom i säng lite sent i går också. N kom förbi efter skolan i går då hon kände sig lite deppig. Hon gick och la sig men kunde inte somna så när jag skulle gå och lägga mig kom hon upp och vi satt och pratade en lång stund. Tufft men mysigt samtal. Och hennes bekymmer är lösta nu.

Gick ändå upp hyfsat tidigt i dag. Min tanke var att jag skulle hinna förbi Källan innan dom stängde klockan fyra. Men jag kom inte hemifrån förrän klockan fem. Har nämligen läst ut boken jag höll på med. R kom förbi efter skolan och jag låg i soffan och höll på att somna. Så R fick ta soffan och jag satte mig på kontorsstolen i köket och läste ut boken där.


Hyfsat bra. 3 poäng av 5

Innan jag åkte till centrum kom posten. Ganska sent för den brukar komma vid ett-tiden. Min goa, tokiga svärmor Ingrid, N och R´s farmor hade skickat ett brev med hela 500:- i så jag kan köpa mig Spiran och svärdet. Tusen, tusen tack! Jag somnade i soffan i kväll och vaknade för sent för att ringa så jag gör det i morgon. Kände mig väldigt rik så jag gick förbi hälsokosten och köpte ett paket Arctic Root som ska vara bra mot trötthet och svaghetskänsla. Har tittat på den när jag varit på apoteket och dom hade sänkt priset på den. Köpte inget då. Gick till hälsokosten för att jämföra priset då jag hade en rabattkupong där på 15%. Där var det dock ordinariepris men jag fick den för samma pris som på apoteket plus 15% rabatt. Det blev några kronor billigare än om jag köpt den på apoteket. Nu återstår det att se om det har någon effekt.

Det blev ändå ett besök på apoteket då R har lite problem med magen fortfarande. Köpte en liten förpackning med tuggtabletter mot sura uppstötningar så får vi se om det hjälper. Gick sedan in på ICA och handlade lite. Satte mig i bilen och började köra ut från parkeringen. Kom då på att jag lovat R att köpa Comviq Kompis till honom så det var bara att parkera och gå in igen. Jag gick förbi ett av fiken i centrum och de sålde gårdagens semlor för halva priset. Då både R och N var hemma och det fanns tre semlor kvar så slog jag till. Så i dag blev en bra matdag också. Ett helt isterband med stuvad potatis, semla, de tre Amerikanska pannkakorna som blev kvar och naturligtvis nyponsoppa.


Här blev betyget bara 2,5 av 5 möjliga

Väl hemma blev det soffan. Jag har ju börjat följa Masterchef USA och tycker det har varit både spännande och inspirerande trots min brist på aptit. I dag skulle dom fiska själva och laga mat till några höjdare inom matkritiker eller vad det kallas. Såg när de fiskade men sen slocknade jag i soffan och missade resten av programmet. Tror dock att det går en repris i morgon så jag får kolla då.

Nu är det bums i säng som gäller. Det går inte så bra att vända tillbaka dygnet när jag somnar på kvällen märker jag. Men skam den som ger sig. Det blir ett nytt försök i morgon.

God natt