Gårdagen blev en riktig sovdag. Behandlingen gick bra och jag somnade som en stock som vanligt. Då jag sovit dåligt natten före hjälpte inte kortisonet mig att hålla mig vaken som jag brukar kunna. Det är ju egentligen tokigt att jag har boendestöd varannan måndag eftersom det är min behandlingsdag. Ska nog föröka ändra så jag får behandling på tisdagar efter min "semester" om det går.

I dag var tanken att göra lasagne till middag så jag gjorde köttfärssås av en jätteförpackning köttfärs som jag köpte i söndags. Åkte sedan till Källan och åt årets första rabarber. Rabarberpaj med vaniljsås. Jösses vad gott det var. Då ringde N och sa att hon inte skulle komma hem förrän i morgon. Det är tydligen någon elektronikbutik som ska byta lokaler och säljer ut vissa saker jättebilligt med start klockan tio i morgon. Hon ska köpa ett playstation 3 för 500:- och de brukar kosta ca 2700:-. Och hon står med sina kompisar först i kön. Jag hoppas att hon inte fryser allt för mycket i natt. Sen ringde R och sa att han skulle fara till Skokloster för att träffa en kompis och mat skulle han fixa själv. Så köttfärssåsen står nu i kylen. Men den blir ju bara godare om den får stå ett dygn så gör jag lasagne i morgon i stället.

Det gjorde också att jag kunde stanna lite längre på Källan och jag gick inte förrän efter åtta. Handlade en del på Ica då det behövdes mjölk, smör och yoghurt till ungarna. Kom hem lagom för att titta på Hell`s kitchen. Han är lite tokig den där Gordon Ramsey. Gillade inte alls honom förut men har fastnat för programmet på något sätt. Har suttit framför datorn en del så den blev för varm och slocknade helt. Det tog ett tag innan det gick att starta den så nu är jag sent uppe som vanligt. Känner dock att sömnmedicinen börjat kicka in så jag avslutar här och kryper till sängs så jag inte somnar i soffan. Det är ju ingen höjdare direkt.

Om de står utanför centrum i morgon och säljer blommor blir det morgondagens projekt att köpa blommor till balkongen. Och kanske ha orken att gå upp på vinden och få ner baden baden-stolen. Det är ju faktiskt juni i morgon och sommaren börjar. Kan vi ju hoppas i alla fall.

God natt