Morgonen i dag startade inte alls bra. Jag vet inte varför jag trodde jag skulle orka gå till vattengymnastiken i dag. Jag sov inte speciellt bra i natt. Maja gjorde ju sitt till också med sitt jamande. Jag var helt slut när jag klev upp vid nio. Jag var tvungen att ta morfinet direkt och kunde inte vänta på att den andra medicinen skulle hinna försvinna från magen. Jag trodde absolut inte att jag skulle orka ta mig ut i dag. Men jag var ju tvungen att skicka iväg överklagandet i dag så det var inget att välja på. Först hittade jag inte pappret jag fått från förvaltningsrätten. På det pappret stod ju målnumret och det behövde jag ju. Jag har massor av papper som ligger och har tyvärr inte den bästa ordningen på dem. Efter lite letande hittade jag dock pappret så jag kunde skriva överklagan. Tack och lov hade det slutat snöa när jag gick hemifrån. Fast det var ganska kallt ändå.

Jag gick till Källan för en fika och för att få hjälp att skriva ut överklagan. Jag hade inga frimärken kvar så jag och Sosso gjorde sällskap till Ica. Jag har ju inte haft någon matlust men behövde äta något. Jag köpte en liten yoghurt för det kändes lagom. Jag hittade även två jättefina bakformar. Ett som ett äpple och en som en pusselbit. Sen får vi se om jag orkar göra egen pepparkaksdeg eller köper färdig.

Äppelpepparkakor blir nog fint att hänga i gardinen

Väl tillbaka på Källan så var lussebullarna klara. Så yoghurt och lussebulle blev min middag i dag. Jag ställde mig på vågen i morse och de fem kilo jag gick upp i somras har jag nu tappat.

Trots att dagen startade så dåligt har jag faktiskt mått ganska bra i dag. När den värsta tröttheten lagt sig och magen fått lite mat så kändes det helt okej. När jag kom hem i kväll blev jag jätteglad. Ett brev med en adventshälsning ända från Wisconsin i USA låg innanför dörren.

Tusen tack Dara!

Hon har också kallt väder med massor av snö. Jag får kanske inte så många räkningar, men det är klart mycket roligare att hitta ett brev innanför dörren när man kommer hem.

Soc-pengarna jag blev lovad i dag lös med sin frånvaro. Fast jag är inte ett dugg överraskad. Undrar bara vad de hittat på den här månaden. I morgon kommer äntligen sjukpenningen så då ska jag handla hem mat. Jag hann aldrig hämta ut bilen i dag men hoppas på att kunna göra det i morgon. Både katterna och jag behöver mat och då blir det tungt att bära. Jag har fått kontakt med en trevlig kvinna genom Tradera och jag skrev ett långt mail till henne i dag. Jag skriver ju med pekfingervalsen och då går det inte så fort. Det tog sin tid att skriva och nu har axlarna låst sig på något sätt. Det känns som när man får kramp i foten ungefär. Jag har tagit extra värkmedicin men det släpper inte. Förmodligen behövs en natts god sömn. Kom på i morse att jag glömt ta en extra sömntablett dagarna efter behandling. Jag brukar behöva det så jag ska göra det i kväll. Då kanske jag sover bättre i natt än de senaste nätterna.

Nu ska jag knapra i mig en pepparkaka och dricka upp mitt te. Sen blir det sängen. Längtar efter den nu så jag säger:

God natt