Gårdagskvällen avslutades med ett migränanfall och det var länge sedan jag hade det. Det kanske berodde på det dåliga väder som var i går. Samt att jag var taggad på att få mer ordning här hemma och strök nästan all tvätt jag hade i en stor hög. Det straffar sig alltid om jag gör mer än jag orkar.

Det blev ingen Prideparad för min del i dag. Sosso ringde för att höra om jag skulle med men det var så grått ute så det kändes nästan säkert att det skulle börja regna. Så jag valde att stanna hemma. Jag var grymt trött också och det gjorde valet att stanna hemma lite lättare. Någonting måste vara fel för tröttheten har blivit mycket värre på sista tiden. Femar, min nya medicin, har trötthet som biverkan. Måste kontakta onkologen igen för att höra med dom samt att be att få kolla mina blodvärden igen för det här funkar inte längre. Det är tråkigt bara att dom inte riktigt tar en på allvar och bara tycker att jag ska röra på mig mer. Jag vill ju ha livskvalitet. Det är snart två år sedan metastaserna började göra sig påminda och ingen vet ju hur mycket tid jag har kvar. Därför känns denna trötthet så jobbig. Samtidigt vet jag ju att cellgifterna jag fått har gett resultat. Cancermarkörerna har sjunkit och det är jättebra. Jag är i grunden positiv och har nog bara några dåliga dagar vilket vi alla har då och då. Man får liksom bara försöka ta sig igenom dessa sega dagar.

Jag har i alla fall gjort några nya kuvert i dag. Det fungerade alldeles utmärkt att göra små kuvert också. När jag höll på med dom kom jag på att jag måste klä in min nya telåda och det blev faktiskt bra.

Det blev tre kuvert av ett ark tapet. Mycket finare än på bild.

 

?xml:namespace prefix = <?xml:namespace prefix = o />

Min telåda

Jag blev nöjd med den

Jag håller på med ett brev till min syster och det borde bli klart i morgon. Om det blir bra kanske jag lägger upp en bild. Jag pratade med födelsebarnet som fyllde 70 år i dag och hon förstod att brevet var från mig när hon hittade det i brevlådan. Hon tyckte det var fint och hon blev glad över presenten hon fick. Hon är så himla go och jag är glad att hon är barnens farmor. Hon har jobbat på onkologen innan hon gick i pension och även om det har kommit mycket nytt så vet hon vad man pratar om och förstår hur jag mår.

Jag fick något underligt infall i dag och fick för mig att om jag bara tog mig utanför dörren i dag så skulle jag vinna om jag köpte mig en lott. Naturligtvis så vann jag inga pengar men jag kom i alla fall utanför dörren. Jag passade på att handla kattmat för en av presentcheckarna jag fick och det blev tio burkar Mjau. Ganska tungt blev det. Jag passade på att pröva min nya röda väska.

Många burkar blev det

Jag ska väl inte påstå att jag skött blommorna på balkongen exemplariskt men det var lite av en chock när jag gick ut på balkongen i dag. Blomorna var ganska vissna och överblommade och inte alls något fina. Vaxduken på bordet är inte blå längre utan har blekts till någon trist grå färg. Den är bara att kasta. Vissna blommor på hela golvet. Solstol och solsäng som inte blivit använda på länge. Det tillsammans med det gråa vädret fick mig att känna att nu, nu är sommaren slut. Nu är ju hela augusti kvar och jag hoppas att solen kommer tillbaka, för det är så skönt att inte behöva klä på sig så mycket. Dock så behövs väl inte den tropiska värmen utan det kan bli lite lagom. Jag har ju klarat solen bra i år utan en massa soleksem och jag skulle gärna vilja sola lite till. Jag skull kanske inte ha dansat regndansen förut.

Jag hittade en sida med ordspråk gjord av någon som samlat i 20 år. Där ligger jag nog i lä för jag har inte så många. Dock började jag nog spara mina för 25 år sedan. Jag vet inte om det blir en länk av texten, annars kan du klicka här:

http://www.livet.se/ord/kategori/Visdomsord_och_Tales%C3%A4tt

Jag avslutar med dessa ord som jag tidigare skrivit något liknande om.

 När allt är sagt och gjort leder alla vägar till samma slut. Då spelar det mindre roll vilken väg du tar, det viktiga är hur du tar den.

God natt