Jag tänkte inte skriva något längre inlägg i dag då det inte hänt så mycket. Jag tog mig i alla fall ut och handlade lite nu i kväll. Det blev mer nyponsoppa men även två olika sorters Proviva, yoghurt och Brämhults juice av krossade hallon. Hallonjuicen är ren lyx som jag inte köper så ofta tyvärr. Den är helt fantastiskt god och har du aldrig provat den så gör det. Den smakar verkligen hallon och då det är tillsatt lite socker är den inte så syrlig utan precis lagom söt.

I dag har jag pratat med både Sosso och Lotta och jag lovade att ringa när jag är på väg till Källan så vi kan ses för en fika. Hoppas nu bara att inget ställer till det så jag inte orkar åka dit. Bara att handla lite tog på krafterna i dag. Jag sov med avbrott för ett par toabesök till klockan fyra i dag. Dock så är jag inte så där sömnig längre när jag väl är vaken och det är jätteskönt. Jag har plöjt igenom ett par veckotidningar i dag. Har inte varit tillräckligt koncentrerad för att läsa något i boken jag börjat på. Sen är jag ju en riktig vanemänniska också och vissa saker har jag svårt att ändra på. Normalt läser jag på dagen och eftermiddagen kanske. Så när tv:n är på så tappar jag koncentrationen för lätt och då blir läsningen inte samma njutning. Men jag somnar inte efter två sidor längre och det är ju en framgång.

Jag har surfat runt på nätet alldeles för länge nu inser jag och klockan är mycket. Ska bara ställa alarmet så ska jag gå och lägga mig sen. Och tack för tipsen. Grädde gillar jag och det är ju bra med fett i så det ska jag testa.

Var rädda om er när ni går ut för det är verkligen snorhalt. I alla fall här hos mig där det är plusgrader. Rena isgatan. Jag har undrat så vad det är som låter på balkongen men det är nog snön på taket som smälter och dunsar ner. Nu längtar vi till våren, eller hur?

God natt