I morse hittade N en tvestjärt i badrummet och nyss hittade jag en på balkongdörren när jag skulle stänga för kvällen. Och de är så fruktansvärt äckliga. Vidriga verkligen. Humlor, bin, getingar, myggor eller vad som helst, bara jag slipper tvestjärtar. Tittade på Anticimex sida och tydligen är de mest aktiva på natten. Härligt när man ligger och sover då. Jag tror att de trivs i mina blommor jag har på balkongen. Tipset de gav var att rulla ihop wellpapp och fukta det. Då kryper de in där och gömmer sig och på morgonen kastar man bort wellpappen med tvestjärtarna i. Har man en kompost kan man lägga dem där, för där gör de nytta.

I helgen passade jag lilla Ärtan igen. Provade lite med att lära henne "sitt" och hon var jätteduktig. Bollen jag köpte till henne har hon tufsat till ordentligt. Tror det kliar i tänderna hennes, för de är väl dax för nya tänder snart.


Goaste hunden i världen

I måndags for jag med boendestödet till Ikea. Det är anledningen till att jag inte skrivit något på ett par dagar. Vi gick igenom hela varuhuset och jag var helt slut efteråt. Sen sov jag mer eller mindre bort hela tisdagen. Handlade för hela 92:-. De sålde ut paraplyer för 10:- styck. Och det är riktigt bra paraplyer. Sist R tog med ett paraply hemifrån bad jag honom att inte glömma det. Han fick med sig allt hem utom paraplyet... Bra också om jag har en vän på besök som ska gå hem om det regnar. Då är det bara att ge bort ett. Köpte även en stor glasskål för 19:-. Perfekt till sallad eller chips. Har bara sådana tråkiga vispskålar annars.

I helgen hade jag även besök av Marie och hennes lilla Felix som nu är 4 veckor. Väldigt lik storebror till utseendet men inte till personligheten tydligen. Mycket söt var han i alla fall. Han fick en body av mig som jag köpt på Lindex.


Sötnos

Jag har även fått arslet ur vagnen och ringt rehabenheten och hade Karina här i dag. Hon mätte lite och jag ska få låna en höj- och sänkbar stol på hjul istället för den otympliga kontorsstol jag har i köket. Med sig hade hon också en madrass jag ska prova och se om jag tycker om den. Den fanns bara i 90 cm bredd och jag har ju en 120 cm bred säng. 2.800:- kostar en madrass som är 120 cm. Hon skulle höra om det skulle vara möjligt för dem att köpa in en till mig. Annars blir det till att höra med sos... Och vad tror ni de säger om en madrass för 2.800:- när de tycker att en peruk för 300:- uppenbarligen är för mycket? 

Nä, nu ska jag gå och lägga mig på min nya madrass. Förhoppningsvis utan sällskap av några tvestjärtar.

God natt