Det blev inget inlägg i går. När datorn blir för varm lägger den av helt enkelt. M varnade mig för det och när jag haft den i knät ett tag blir den för varm och jag måste ställa den på bordet så den får svalna. Jag somnade med datorn i knät i går och när jag vaknade till och skulle flytta den så sa det poff och sen la den av. Och eftersom jag inte hade mycket att berätta så gav jag upp och lät datorn vila.

I dag kom min syster Nettan och hennes man Uffe på en snabbvisit från Gotland. Med sig hade dom kardemummakaka och den smakade precis så gott som jag minns från länge sedan. M och M kom också över och fikade. N kom hon också, bara R saknades i dag. Trots att det inte blev något långt besök var jag helt slut när alla gått hem. Mår inte något vidare bra. I morgon blir det ett besök hos dietisten och det behövs. Hade hyfsad aptit några dagar men nu mår jag illa och har som en klump i halsen jag försöker svälja ner.

I kväll hade jag fått 100 000 träffar här på bloggen sen jag startade i somras. Jag har dock ingen bra mätare som visar unika besökare men genomsnittet ligger på strax under 400 om jag ska tro det mätinstrument som finns. Jag har varit helt "off" känner jag när det gäller att blogga. Det känns så trist att bara upprepa samma sak hela tiden. Trött. Mår illa. Sover. Ja, ni fattar. Skulle (ville) täffa Sosso i lördags, men det blev inget av det. Har inte ens ringt tillbaka. Skäms. Men så blir jag när jag mår dåligt. Avskärmar mig och vill bara vara själv. Orkar inte ta hänsyn till andra och då blir det inte bra.

Men det blir bättre. Om några dagar. Det är jag säker på. Och då ska jag dela med mig.

God natt